maanantai 23. heinäkuuta 2012

Moondance


Multa kysyttiin kuvia musta Aconin ajalta, ähää, tuossa ainoa kuva joka musta löytyy :DD Kokeilin pe-iltana Mikin cossin hattua ja rakastuin. 
Muutenkin acon meni hyvin, varsinkin  se osuus kun valvottiin yövahteina. Katottiin joskus neljän aikaan yöllä kissavideoita youtubesta, mm. Maru and the box. Ainoo huono puoli että greenroomis ei ollu kahvia eikä mitään muuta naposteltavaa "lounas"ajan ulkopuolella. Taisin myös hommata itseni Traconiin töihin. :)

Ja leirillä sitten kokeiltiin uudestaan tuota yln yli valvomista Vilman ja Maijan kans ja siitä ei hyvää seurannut. Haarukalla on aika kiva tupeerata hiuksia! 


Into on fiksu koira ja osaa syödä eskimotikun ilman että söisi sen itse tikkuosan siitä.
Toi sateenkaari oikeesti päätty ihan keskelle meidä peltoo, tossa kuvassa vaan ei näy hyvin se :(
Leirille pakkaamista, eväät, check! Nyt pärjätään melkein kaks viikkoo Kummussa. Namnam.

Kävin myös tänään kelalla hakee eurooppalaista sairasvakuutuskorttii ja saan nyt semmosen väliaikasen paperin kun oikeen kortin tulemisessa kestäis noin kaks viikkoo ja oon sillon jo mahdollisesti Ranskassa. Kivan ajoissa muuten ilmoittavat et semmonenki pitää hommaa, perjantaina luin netissä olleesta leirikirjeestä sen ja tänään tuli postissa sama lappu. :)) kuinkakoha monella muulla on se väliaikainen lappu :D Noo, ehkä mä sitä ens kesänä tarviin, jos suunnitelmat toteutuu ens vuotta ajatellen. On vaa vähän matkustussuunta vähän avoinna...

Huomenna sit lähtö Päiväkumpuun ja sitten suoraan Ranskaan! Nähdään sit koulujen alkuna taas. :)

2 kommenttia:

maijuti kirjoitti...

pystyy vaa hamstraa noin paljon eväitä!!! muista et pitää säästää isosten vapaapäivään ;)

Tytti kirjoitti...

Eiku meinasin syyö noi kaikki jo matkalla Kumpuun <3 Sit vaa vyöryn autosta sinne ruokalaan ja mätän vähä lisää ruokaa :DDD